Zpříjemněte si začátek týdne

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Zpříjemněte si začátek týdne

22. 4. 2024

Vykročte tou správnou nohou do nového týdne a zpříjemněte si podvečer tradičním Pondělním bonusem na casinu Vsaď a hrej! Aktivace je možná od 18. do 22. hodiny v sekci Bonusy.

A na co se můžete těšit zítra? Zítra pro vás máme připravený bonusový trojboj na našich 22 herních novinek! Některé z těchto novinek vám zítra blíže představíme v našem blogu. Jednou z blíže představených bude například ohnivá „sedmadvacítka“ z dílny Vsaď a hrej, kterou si nikde jinde nezahrajete! To je pecka, že? Tak nezapomeňte zítra mezi 9. až 24. hodinou sledovat naše sociální sítě Facebook a Instagram, a také hledat v našem blogu, kde bude ukryta trojice PROMO KÓDŮ na tento bonusový trojboj. Získat můžete odměny v hodnotě až 300 Kč, jaké hry si vyberete?

Soupis dvaadvaceti nových herních pecek: 27, 100, 243, Joker in Prison 81, Joker Play 3, Joker Twins, Circus Duplex, Money Vaults, 8 Fruit Multi, 81 Joker Fruits, Super Wild 27, Aztec Jaguar, Legends of the Colosseum, Respin Joker 243, The Wild Job, Neon Fever, 8 Flowers, Sticky Four, Wild Flame Sevens, Ferris Wheel, Fruit Bomb a Sticky Fruits!