Zchlaď se s promo kódem

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Zchlaď se s promo kódem

9. 7. 2024

Ice Bar 27, to je ovocná klasika na ledu! Užijte si ledové ovocné osvěžení a parádní výhru s další novinkou na našem casinu Vsaď a hrej! Tentokrát vám představujeme tříválcový automat se třemi řadami slotů a sedmadvaceti výherními liniemi. Klasické symboly ovoce jsou doplněné o symbol Mystery bonus „Ice Bar“, symbol „Zlaté zvonky“, symbol „Dolaru“ a symbol „Zlaté hvězdy“.

Pokud padne výherní kombinace doplněná symbolem „Ice Bar“, zamrazí se všechny symboly výherní linie, roztříští se na ledové střepy a uvolní tak místo pro nové symboly, které se posunou z pozic nad nimi. To vám samozřejmě zvyšuje šanci na další výhru! Při roztříštění zmrazených symbolů a jejich nahrazením symboly novými je také navýšen multiplikátor pro případnou další výhru.

Hra Ice Bar 27 nabízí nejen ledové osvěžení, ale také žhavou bonusovou výhru! Tři symboly „Ice Bar“ kdekoli na válcích aktivují bonusovou hru, při které si hráč zvolí jeden ze symbolů „Ice Bar“ a podle tohoto výběru jedné z úrovní MYSTERY získá bonusovou výhru!

Vyzkoušejte ledové osvěžení se žhavými výhrami na našem casinu Vsaď a hrej s promo kódem „icebar27“, který si aktivujete v sekci Bonusy. Nabídka je platná od této chvíle dne 9. července do půlnoci dne 15. července.

BIG WIN v Ice Bar 27!

Je libo pomerančovou ledovou tříšť?