Víkend s novinkami Vsaď a hrej

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Víkend s novinkami Vsaď a hrej

5. 4. 2024

Nové herní pecky na casinu Vsaď a hrej!

Dnes, jako tradičně každý pátek, pro vás máme připravený Královský bonus 1000 Kč! Jeho aktivace je možná mezi dnešní 18. a 22. hodinou v sekci Bonusy.

Jak se vám líbí sedmička herních novinek z naší dílny Vsaď a hrej? Abyste si je mohli užít na plné pecky, tak jsme pro vás na tyto nové hry připravili víkendovou dvojici bonusů! První část je na rozpálenou ohnivou trojici her 27, 100 a 243, na které dostanete 20 FREE SPINŮ. Stačí na jakýchkoliv hrách od výrobce Vsaď a hrej protočit 1500 Kč, a následně si můžete užít ohnivou show na této trojici novinek! Druhá část je na zbývající čtveřici novinek s Jokery a klauny. V této části můžete získat dalších 10 FREE SPINŮ, a to pouze za vklad. Avšak pozor! Počet aktivací bonusu na JOKER novinky je limitován pro prvních 600 hráčů. Víkend s novinkami si můžete začít užívat už od dnešní 22. hodiny, nabídku si aktivujete v sekci Bonusy.

Na závěr víkendu máme samozřejmě přichystanou i tradiční Nedělní tipovačku. Své tipy můžete zapisovat mezi 9. a 22. hodinou k příslušnému příspěvku na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. Mezi dvacet vylosovaných správně tipujících rozdělíme 400 FREE SPINŮ!