Víkend s další novou desítkou her

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Víkend s další novou desítkou her

12. 4. 2024

Máte už plány na víkend? Pátek u nás můžete odstartovat tradičním Královský bonusem 1000 Kč! Aktivovat si ho můžete od dnešní 18. do 22. hodiny v sekci Bonusy casina Vsaď a hrej.

Na zábavu u našeho tradičního bonusu můžete navázat hned od 22. hodiny u novinek od providerů Vsaď a hrej a Synot. Na tyto nové herní pecky jsme pro vás totiž připravily víkendové bonusy! První bonus je zaměřen na sedmičku nových her výrobce Vsaď a hrej, získat na ně můžete 20 FREE SPINŮ. U druhého bonusu se můžete pro změnu těšit na 50 FREE SPINŮ na novinky výrobce Synot, ovšem pozor, tento bonus je limitován počtem aktivací na prvních 600 hráčů! Více nejen k těmto víkendovým bonusům se dozvíte v sekci Bonusy.

Víkend zakončíme oblíbenou Nedělní tipovačkou, která bude probíhat na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. Své tipy můžete tradičně zveřejňovat v neděli mezi 9. a 22. hodinou k příslušným příspěvkům tipovačky. Tak neváhejte a zkuste své štěstí, za pokus to určitě stojí, protože mezi vylosované správně tipující rozdělíme 400 FREE SPINŮ po 5 Kč!