Velikonoční nadílka

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Velikonoční nadílka

29. 3. 2024

Jak jste si včera užívali Zelený čtvrtek? Ať už u zeleného piva, našeho Firebird Double 27 bonusu nebo klidně u kombinace obojího, tak dnes se na casinu Vsaď a hrej můžete těšit na další nadílku bonusů! Velikonoční víkend odstartujeme tradičním pátečním Královským bonusem 1000 Kč, který si můžete aktivovat v sekci Bonusy mezi 18. a 22. hodinou!

Na Královský bonus plynule navazuje od 22. hodiny dvojice Velikonočních bonusů. Tentokrát jsme pro každého, kdo splní podmínky, přichystali 20 FREE SPINŮ na hry výrobce Vsaď a hrej a dalších 25 FREE SPINŮ na hry výrobce Tech4Bet! Nabídku bonusů můžete využít až do konce tohoto víkendu a aktivovat si ji můžete v sekci Bonusy.

Konec víkendu si můžete užít u oblíbené Nedělní tipovačky Vsaď a hrej! Soutěž probíhá na našich sociálních sítích Facebook a Instagram mezi 9. a 22. hodinou! Mezi vylosované správně tipující hráče rozdělíme 400 FREE SPINŮ, tak zkuste své štěstí!

Za zmínku určitě stojí i náš březnový Jarní bonus až 500 Kč! Ještě jste ho nestihli nevyužít? Tento víkend máte už poslední šanci, tak si ji nenechte uniknout! Bonus se totiž skládá z kreditové a free spinové části, takže si každý hráč může vybrat typ své odměny, který mu bude více vyhovovat, případně může využít i obou částí. Tak nezapomeňte, aktivace naší jarní nabídky v sekci Bonusy je možná už jen do nedělní půlnoci.