Únor pod lavinou romance

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Únor pod lavinou romance

2. 2. 2024

A je tady zase pátek! Od 18. hodiny si u nás můžete aktivovat tradiční Královský bonus 1 000 Kč! Více info naleznete v sekci Bonusy. Aktivace je možná do dnešní 22. hodiny.

Jak jste si již jistě všimli, od rána naše casino Vsaď a hrej zasypává Lavina štěstí. Pro získání odměny 10 FREE SPINŮ po 10 Kč sledujte naše sociální sítě Facebook a Instagram, třeba se štěstí usměje zrovna na Vás a budete mezi vylosovanými správně tipujícími hráči. Soutěžit můžete až do dnešní 22. hodiny.

Jelikož už začal měsíc únor, ke kterému neodmyslitelně patří i sv. Valentýn, tak pro vás máme připravenou víkendovou Valentýnskou srdcovku. Jedná se o dvojici bonusů, kde v prvním bonusu můžete získat 10 FREE SPINŮ na všechny hry od výrobce Vsaď a hrej a v druhém bonusu můžete pro změnu získat 25 FREE SPINŮ na všechny hry od výrobce SYNOT (vyjma hry Amazons‘ Wonders). Budete mít zájem o některý z těchto bonusů, nebo rovnou o oba? Tak neotálejte, u první části bonusu na hry Vsaď a hrej je stanoven limit počtu aktivací pro prvních 500 hráčů! Více info naleznete v sekci Bonusy, aktivace je možná od dnešní páteční 22. hodiny.

A aby toho nebylo na víkend málo, tak v neděli bude na našich sociálních sítích Facebook a Instagram probíhat tradiční Nedělní tipovačka Vsaď a hrej! Při tipnutí správné odpovědi a následném vylosování můžete získat 10 FREE SPINŮ po 10 Kč. Přejeme hodně štěstí!