Těšíte se na víkend?

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Těšíte se na víkend?

16. 2. 2024

Hurá! Pátek je tady! Samozřejmě i dnes se na casinu Vsaď a hrej můžete těšit na Královský bonus 1 000 Kč. Aktivovat si ho můžete v sekci Bonusy od dnešní 18. do 22. hodiny.

Zdá se Vám to jako dlouhé čekání? Tak vyzkoušejte již probíhající Lavinu štěstí na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. V této akci mezi 10 vylosovaných tipujících hráčů rozdělíme 200 FREE SPINŮ! Tak neváhejte, zúčastnit se můžete pouze do 22. hodiny.

Na co se můžete těšit o víkendu? Hned dnes ve 22 hodin na naše již zmíněné akce navazuje duo bonus s názvem Víkendová srdcovka.  Jedná se o dvojici bonusů, kde můžete získat až 45 FREE SPINŮ. V první části se jedná o 20 FS na všechny hry výrobce Vsaď a hrej a ve druhé části jde o 25 FS na všechny hry výrobce Synot (mimo hru Amazons‘ Wonders). Aktivace těchto bonusů je možná v sekci Bonusy, a to až do konce víkendu!

A v neděli nezapomeňte v čase od 9. do 22. hodiny na naši tradiční Nedělní tipovačku. Probíhat bude klasicky na sociálních sítích Facebook a Instragram casina Vsaď a hrej. Získat můžete 20 FREE SPINŮ!