Pálí Vám to i dnes?

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Pálí Vám to i dnes?

5. 2. 2024

Minulé pondělí jsme vyzkoušeli naši první křížovku Vsaď a hrej. Tento týden jsme trochu přitvrdili a zkusíme další kolo naší akce „Pálí Vám to?“. Soutěž odstartuje v dnešních podvečerních hodinách na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. Z vyluštěné křížovky získáte PROMO KÓD, kterým si budete moci aktivovat bonus v hodnotě 60 FREE SPINŮ po 10 Kč. Ale pozor, pro čerpání bonusu je stanoven počet jeho aktivací pro prvních 5 hráčů, kteří si bonus aktivují. Kompletní pravidla naleznete v sekci Herní plány.

Zaujala vás tato akce? Jak tedy získáte zmíněný promo kód? Křížovku si můžete například stáhnout zde v blogu v podobě xlsx tabulky nebo na našich sociálních sítích. Po vyhlášení akce vám budeme na sociálních sítích sdělovat nápovědy pro vyplnění řádků křížovky! Všechna slova doplňujte bez diakritiky. Tak kdo bude první tentokrát?

A jelikož je dnes pondělí, tak se můžete v casinu Vsaď a hrej těšit na tradiční Pondělní bonus! Jeho aktivace je možná klasicky od 18. do 22. hodiny v sekci Bonusy.

Na zítřek máme připravený nový bonus s názvem FIRE 234! Hodnota bonusu je 150 Kč a bude vyplácen ve formě 30 FREE SPINŮ na hry FIRE 243 a EIGHTY ONE od výrobce Vsaď a hrej. Aktivace je možná v sekci Bonusy od úterní 10. hodiny do 22. hodiny.