Pálí Vám to?

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Pálí Vám to?

29. 1. 2024

S novým týdnem vám přinášíme novou soutěž na našich sociálních sítích! Od dnešní 10. hodiny odstartujeme první tajenku casina Vsaď a hrej s názvem „Pálí Vám to?“. Z vyluštěné tajenky získáte PROMO KÓD, který vám zpřístupní možnost aktivace bonusu v hodnotě 600 Kč. Bonus je vyplácen formou 60 FREE SPINŮ po 10 Kč použitelných na všechny hry výrobce Vsaď a hrej. Pro čerpání bonusu je stanoven limit počtu jeho aktivací pro prvních 5 hráčů, kteří si ho po zadání správného promo kódu aktivují. Kompletní pravidla akce naleznete v sekci Herní plány.

Jak je tedy možné tajenku správně vyluštit a získat již zmíněný promo kód? Tajenku si můžete stáhnout v podobě xlsx tabulky nebo docx dokumentu. Dále musíte pozorně sledovat naše sociální sítě Facebook a Instagram. Během dneška, po vyhlášení začátku tajenky, vám sdělíme nápovědu pro vyplnění prvního slova v tajence! Následně vám každý další den budeme zveřejňovat nápovědu pro vyplnění jednoho dalšího řádku tajenky. Všechna slova do tajenky zadávejte bez diakritiky. Tak kdo naši tajenku rozluští jako první?

A protože je pondělí, nesmí na casinu Vsaď a hrej chybět váš oblíbený Pondělní bonus! Aktivovat si jej můžete jako vždy mezi 18. a 22. hodinou v sekci Bonusy.

U vašich oblíbených bonusů zůstaneme i zítra. V úterý se můžete totiž těšit na EIGHTY ONE bonus! Tentokrát  můžete na tuto stejnojmennou hru od výrobce Vsaď a hrej získat 20 FREE SPINŮ. Aktivace bude možná v sekci Bonusy v úterý mezi 18. a 22. hodinou.