Novinky na casinu Vsaď a hrej

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Novinky na casinu Vsaď a hrej

11. 4. 2024

A je to tady! Přinášíme vám první balíček 10 nových her jednoho z nejoblíbenějších českých providerů SYNOT. Největším lákadlem jsou samozřejmě bonusovky, a na těch si vývojáři dali opravdu záležet. Casino Vsaď a hrej jako jedno z prvních online casin spouští dvě novinky tohoto providera – pětiválcové MONEY VAULTS a 8 FRUIT MULTI. K těmto novinkám jsme pro vás ještě přidali další skvěle graficky zpracované pecky od SYNOTU, jako šťavnatý 81 Joker Fruits, klasická Super Wild 27, dobrodružný Aztec Jaguar, rebelský The Wild Job, exotikou vonící 8 Flowers, zářivý Neon Fever, tradiční Respin Joker 243 a taky triumfální Legends of the Colosseum! Dnes vám blíže představíme některé z nich.

 

MONEY VAULTS – není všechno zlato, co se třpytí

Jako jedno z prvních casin vám přinášíme novou bonusovku od výrobce SYNOT s názvem Money Vaults.

Na pětiválcovém automatu se třemi herními řadami vás oslní nejen třpytící se diamanty, ale hlavně velká šance na zvýšení vaší výhry díky jejím bonusovým funkcím a symbolům – Bonus symbol, Bonus MAJOR, Bonus MINI, Bonus MINOR a GRAND, které mohou Vaši výhru znásobit až 2 500x. Hra má 20 výherních linií a obsahuje bonusové funkce Sticky Respins a Hold and Win.

Funkce Sticky Respins se spustí po dosažení nové výherní kombinace. Symboly v výherní kombinaci a stejné symboly kdekoli na válcích během funkce Sticky Respins zůstávají na stejném místě po celou dobu trvání funkce. Sticky Respins končí, když se na válcích neobjeví žádné nové symboly stejného druhu.

Funkce Hold and Win je spuštěna po dosažení výherní kombinace bonus symboly a končí, pokud nepadnou další bonusové symboly, nebo v případě, kdy se vám podaří zaplnit všech patnáct polí. Zaplnění polí zaručuje nejen životní trefu, ale také GRAND výhru!

8 FRUIT MULTI – ovocné osvěžení

Pětiválcový slot se třemi herními řadami, devíti výherními liniemi plný šťavnatého ovoce, dochucený bonusovou funkcí Lavinových respinů s panelem násobitele, dávkou divokého symbolu ,,Duhového W“ a porcí multi symbolů. No, kdo by neochutnal?

Bonusová funkce Lavinových respinů je spuštěna novou výherní kombinací, kdy zmizí všechny symboly na výherní linii a jsou nahrazeny symboly nad nimi. Každá výhra z výherní řady vyplní jednu destičku v části panelu násobitele. Každá část panelu násobitele obsahuje 6 destiček. Počáteční násobitele jsou x1, x2, x3, x4 a x5 a maximální násobitel je x10. Lavinové respiny pokračují, dokud není kombinace nevýherní.

81 JOKER FRUITS – zlatá linie

Dalším ovocným automatem, který vám dnes představíme je 81 JOKER FRUITS. Hra má čtyři válce s třemi herními řadami a jak již název napovídá, 81 výherních linií. GOLDEN LINE ležící na středové řadě válců přináší volná otočení. Ovocné symboly jsou doplněny o symbol Hvězdy, Sedmičky a také divoký symbol Jokera, který nahrazuje všechny ostatní symboly.

AZTEC JAGUAR – opravdu štědrá bonusovka

Další vydařenou bonusovkou je nesporně pětiválcový slot se třemi herními řadami a 25 výherními liniemi Aztec Jaguar. Tematické symboly inspirované dávnou civilizací Severní Ameriky umocní váš zážitek ze hry. A co teprve její bonusové funkce – Zlatá brána nebo Hold and Win s GRAND výhrou! A to ještě není vše, co vám tato hra nabízí. U této hry se skutečně nudit nebudete.

Zlatá brána otevírá svět volných otočení. Pokud během hry padnou tři symboly Zlaté brány, dostáváte pět volných toček. Symboly Zlaté brány se zobrazují pouze na druhém, třetím a čtvrtém válci. Během této bonusové hry se spojí válec č. 2, 3 a 4 a otočí se jako jeden, při otočení padne vždy jeden herní symbol. A tím to nekončí! Při této bonusové hře můžete získat další volné točky. A dál? Co takhle ještě získat bonusovou funkci Hold and Win? Pokud padne symbol Zlatá mince ve spojených válcích č. 2, 3 a 4, válce se rozdělí na devět polí a parádní výhra je jistá!

Bonusová funkce Hold and Win může být také spuštěna v základní hře, a to v případě, že vám padne 6 a více symbolů Zlaté mince. Následně se spustí tato funkce s počátečními třemi respiny. Symboly Zlaté mince, které funkci Hold and Win spustily, zůstanou na svém místě po celou dobu této bonusové hry. V případě, že vám během bonusové hry padne další symbol Zlatá mince, zůstane i ten na svém místě a počet respinu se opět navýší na tři.

Funkce Hold and Win končí, pokud nepadnou další bonusové symboly, případně pokud se vám podaří zaplnit všech patnáct polí.

SUPER WILD 27 – divoká sedmadvacítka

A něco klasického na závěr. Tříválcový ovocný automat s třemi herními řadami potěší nejen milovníky klasických ovocných slotů. Ovocné symboly jsou doplněny o symbol Sedmičky, Zvonku a také divokého symbolu WILD, který nahrazuje všechny ostatní symboly. Divoké symboly kdekoli na válcích násobí všechny výhry v závislosti na jejich počtu x2, x3 nebo x4. Super Wild 27 vám nabízí 27 šancí pro sestavení výherní linie.

ČTVRTEČNÍ BONUS NA NOVINKY OD SYNOTU

Výše zmíněné novinky od Synotu si můžete vyzkoušet hned s již aktivním čtvrtečním bonusem na našem casinu Vsaď a hrej. Jedná se o tříúrovňový bonus, ve kterém můžete získat FREE SPINY v hodnotě až 700 Kč! Podívejte se na rozvržení jednotlivých úrovní do sekce Bonusy, a zvolte si tu pravou úroveň pro Vás! Jednotlivé úrovně můžete plnit až do dnešní půlnoci. Každou úroveň však lze splnit pouze jedenkrát a nelze je plnit současně.

Těmito novinkami samozřejmě nekončíme, už nyní se můžete v nejbližších dnech těšit na další nával nových her různých providerů na našem casinu Vsaď a hrej!

Tak přejeme hodně štěstí a ať se válce točí!