Nové herní pecky od Vsaď a hrej

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nové herní pecky od Vsaď a hrej

1. 4. 2024

Nové herní pecky na casinu Vsaď a hrej!

Dnes je sice 1. dubna, ale tohle apríl opravdu není! Představujeme vám herní novinky z naší dílny Vsaď a hrej! Jedná se o symbolickou sedmičku nadupaných herních pecek, které nikde jinde, než na casinu Vsaď a hrej, nenajdete!

První část nových her je žhavá trojice s názvy 27, 100 a 243, se kterou na našem casinu můžete doslova rozpoutat ohnivou show! Tato trojice je inspirovaná oblíbenou hrou Eighty One. U druhé části novinek s názvy Joker in Prison 81, Joker Play 3, Joker Twins a Circus Duplex se pobavíte se známými Jokery a klauny! Na casinu budou tyto novinky dostupné ke hře od 2. dubna, máte se opravdu na co těšit!

 

27

První nová ohnivá pecka disponuje trojicí herních válců a jak název napovídá, tak se můžete těšit až z 27 výherních linií! Divoký symbol 27 má dvě funkce. První funkce je, že tento symbol nahrazuje všechny ostatní symboly. Druhou funkcí je, že zdvojnásobí výhru na výherní linii, a pokud je tam symbol 27 objeví dvakrát, tak výhra dokonce čtyřnásobná. Tak neváhejte a rozpalte to se sedmadvacítkou!

100

Rozjeď náš nadupaný šestiválec! Žhavá stovka nahrazuje všechny symboly. Když je symbol 100 součástí výherní linie, rozhoří se postupně vždy na čtyři symboly válce, na kterém padl, a tím zvýší možnost na výši konečné výhry. Šťastné symboly Čtyřlístků a Hvězdy platí kdekoliv.

243

Třetí ohnivou novinkou je hra s názvem 243! Disponuje pěticí herních válců, na kterých je neuvěřitelných 243 výherních linií! Se žhavým symbolem 243 můžete svoji výhru až zšestnáctinásobit. Při každé výhře se totiž vyhrávající symboly otočí a shoří a na jejich místo se posunou symboly, které jsou nad nimi. Využij svých 243 šancí, jak sbalit prachy!

JOKER IN PRISON 81

Vysmátý Joker z lochu má další důvod k úsměvu. Za mříže za ním přibyl nový parťák tentokrát Joker in Prison 81. Čtyři herní válce jsou protkány jednaosmdesáti výherními liniemi. Symbol Jokera plní dvě bonusové funkce. Divoký Joker tradičně nahrazuje jiné symboly, ale když se Joker stane součástí výherní linie, celou ji uvězní a nadělí vám bonusovou otočku. Vy si tak užijete dvojnásobnou radost z výhry!

JOKER PLAY 3

Hrej a násob trefené výhry na naší tříválcovce se sedmadvaceti výherními liniemi! Vyplácená je vždy nejvyšší výhra z výherní kombinace z každé výherní linie. Symbol Joker nahrazuje všechny ostatní symboly. Pokud padne výhra na bonusové výherní linii, tak získáváte bonusová otočení.

JOKER TWINS

Joker Twins čekají, až Ti prachy rozdají! Roztočte to s dvojčaty na trojici herních válců! Symbol Bonus Joker nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolu Joker. Při získání tří symbolů Bonus Joker na výherní linií získává hráč 5 až 15 bonusových otoček!

CIRCUS DUPLEX

V obousměrném šapitó, výhry mají nabito! Netradiční malovaná čtyřválcová hra, která disponuje čtyřiapadesáti výherními liniemi, vás pobaví nejen svojí bláznivou cirkusovou grafikou, ale i hravostí u výpočtu výherních linií, které se počítají na třech válcích jak z pravé, tak i z levé strany!