Není všechno zlato, co se třpytí

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Není všechno zlato, co se třpytí

23. 4. 2024

Novinky s promo kódem „moneyvaults“ v sekci Bonusy, akce platí pouze dne 23. dubna od 9. do 24. hodiny!

Jako první online kasino jsme pro vás spustili další z novinek oblíbeného providera Synot – hru MONEY VAULTS. Na pětiválcovém automatu se třemi herními řadami vás oslní nejen třpytící se diamanty, ale hlavně velká šance na zvýšení vaší výhry díky jejím bonusovým funkcím a symbolům – Bonus symbol, Bonus MAJOR, Bonus MINI, Bonus MINOR a GRAND, které mohou Vaši výhru znásobit až 2 500x. Hra má 20 výherních linií a obsahuje bonusové funkce Sticky Respins a Hold and Win!

 

A cože to ty bonusové funkce umí?

Funkce Sticky Respins – Nová výherní kombinace výherních řad spustí funkci Sticky Respins. V případě, že roztočení přinese více než jednu výhru z výherní řady, je vybrána kombinace s nejvyšší výhrou. Symboly ve výherní kombinaci a stejné symboly kdekoli na válcích během funkce Sticky Respins zůstávají na místě po celou dobu trvání funkce. Výherní kombinace z ostatních symbolů během funkce Sticky Respins jsou přidány okamžitě. Výhry z funkce Sticky Respins se po jejím ukončení sčítají. Sticky Respins končí, když se na válcích neobjeví žádné nové symboly stejného druhu. Sticky Respins se hrají zdarma se stejnou sázkou jako kolo, které je aktivovalo. Scatter symboly se během funkce Sticky Respins neobjevují.

Funkce Hold and Win – Během základní hry mohou symboly Bonus nést buď hodnotu od celkové sázky 1x až 20x, nebo Speciální výhru (MINI, MINOR, MAJOR) udělenou podle Výherní tabulky.

Každý jednotlivý Bonus symbol nesoucí speciální výhru MINI dopadá na válce náhodně a nese hodnotu celkové sázky 20x.

Každý jednotlivý Bonus symbol nesoucí speciální výhru MINOR dopadá na válce náhodně a nese hodnotu celkové sázky 50x.

Každý jednotlivý Bonus symbol nesoucí speciální výhru MAJOR dopadá na válce náhodně a nese hodnotu celkové sázky 100x.

Symboly Bonus vyplácí své výherní hodnoty pouze během funkce Hold and Win. Šest nebo více symbolů Bonus kdekoli na válcích spouští funkci Hold and Win se třemi počátečními respiny. Symboly Bonus, které spustily funkci Hold and Win, zůstanou na místě na válcích během celé funkce. Pokud se na válcích objeví nějaké nové symboly Bonus, zůstanou na svém místě a počet respinů bude resetován na tři. Funkce Hold and Win končí, pokud na válcích nepřijdou žádné nové symboly Bonus, nebo pokud je všech 15 pozic vyplněno symboly Bonus.

GRAND výhra ve výši 2500x celkové sázky se uděluje, pokud je všech 15 pozic vyplněno symboly Bonus.Funkce Hold and Win probíhá zdarma se stejnou sázkou, jako kolo, ve kterém byla spuštěna. Výhry z funkce Hold and Win se sčítají a udělují na konci funkce. Během funkce Hold and Win se používá jiná sada válců.

Násobící plné válce – Výhra je násobena x3, x4 nebo x5 na základě počtu po sobě následujících válců, které mají na všech pozicích stejný symbol, počínaje od prvního válce zleva. Násobitel je aplikován na konci funkcí Sticky Respins nebo Hold and Win a po sčítaní jejich výher.

Už tedy víte co tyto bonusové funkce umí? Prostě nadělit vám super výhru!

Modrá je dobrá!

…a fialová taky!