Křížovka Pálí Vám to?

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Křížovka Pálí Vám to?

19. 2. 2024

Dnes večer opět odstartuje vědomostní akce týdne křížovka casina Vsaď a hrej s názvem „Pálí Vám to?“.  Tato akce probíhá na našich sociálních sítích Facebook a Instagram.  Z vyluštěné křížovky získáte PROMO KÓD, kterým si můžete aktivovat bonus v hodnotě 600 Kč. Tato odměna je vyplácena ve formě 120 FREE SPINŮ po 5 Kč. Ale pozor! Aktivace bonusu je možná pouze pro prvních 5 nejrychlejších luštitelů! Kompletní pravidla soutěže naleznete v sekci Herní plány. Základ křížovky si můžete stáhnout například zde v blogu v podobě xlsx tabulky. PROMO KÓD z tajenky minulý týden byl odhalen výherci až po šesti dnech. Co se v tajence bude ukrývat tentokrát?

Od dnešního rána se řítí naší sociální sítí Instagram Lavina štěstí!  Tipněte si správnou odpověď a zkuste štěstí. Můžete získat až 20 FREE SPINŮ! Tato akce je platná jen do dnešní 22. hodiny, tak neváhejte!

A jako každé pondělí pro vás máme náš evergreen Pondělní bonus! Aktivace tohoto bonusu je možná mezi dnešní 18. a 22. hodinou v sekci Bonusy.