Královská pohoda na Vsaď a hrej

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Královská pohoda na Vsaď a hrej

26. 4. 2024

A máme tady zase pátek a také blížící se květnové státní svátky. Už máte nějaké plány? Pojedete někam na prodloužený víkend nebo budete čas raději věnovat práci doma? Ať už máte v plánu cokoliv, můžete si to na casinu Vsaď a hrej zpříjemnit! Na dnešek pro vás máme nachystaný tradiční Královský bonus 1000 Kč. Jeho aktivace je možná od 18. do 22. hodiny v sekci Bonusy.

Na páteční bonus navazuje hned od 22. hodiny náš víkendový duo bonus s novinkami od výrobce Vsaď a hrej a Synot. Získat můžete odměnu v hodnotě až 150 Kč a co víc? Ještě si u nás můžete zahrát herní pecky, které jinde nenajdete! Bonus je ve formě 20 FREE SPINŮ na sedmičku nových her výrobce Vsaď a hrej a dalších 25 FREE SPINŮ na desítku novinek od Synotu. Tyto bonusy si můžete v libovolné kombinaci aktivovat v sekci Bonusy během celého víkendu. Není však s čím otálet, protože vkladový bonus na Synot je limitován počtem aktivací pro prvních 600 hráčů!

Na neděli máme klasicky připravenou Nedělní tipovačku casina Vsaď a hrej. Akce bude probíhat mezi 9. a 22. hodinou na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. Neváhejte a zkuste své štěstí, mezi vylosovanou dvacítku správě tipujících rozdělíme 400 FREE SPINŮ na všechny hry výrobce Vsaď a hrej!