Hurá! Jaro je tady!

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Hurá! Jaro je tady!

1. 3. 2024

Dnes máme první den prvního jarního měsíce a spolu s ním se můžete těšit na náš Jarní bonus až 500 Kč! Bonus se skládá ze dvou částí – kreditové a freespinové. Konkrétně v první části můžete získat bonus 300 Kč ve formě kreditu. V druhé části 200 Kč pro změnu ve formě 40 FREE SPINŮ. Aktivace bonusů je možná po celý březen v sekci Bonusy.

Začněte se připravovat na blížící se Velikonoce s naším víkendovým Velikonočním bonusem. Jde o dvojici bonusů, které si můžete aktivovat již od dnešní 22. hodiny v sekci Bonusy. První bonus je na hry výrobce Vsaď a hrej v podobě 20 FREE SPINŮ. Druhý bonus je na hry výrobce Tech4Bet a získat v něm můžete 25 FREE SPINŮ.

Tradice jsou u nás důležité, proto i dnes pro vás máme na casinu Vsaď a hrej připravený páteční Královský bonus 1000 Kč! Aktivovat si jej můžete v sekci Bonusy od dnešní 18. do 22. hodiny.

Třešničkou na konec je Nedělní tipovačka. Soutěž bude probíhat, jak název napovídá, v neděli od 9. do 22. hodiny na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. Ze správných odpovědí vylosujeme 20 hráčů mezi které rozdělíme 400 FREE SPINŮ!