Herní pecky, které jinde nenajdete

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Herní pecky, které jinde nenajdete

19. 4. 2024

Hurá! Máme tady pátek! A spolu s ním jde ruku v ruce i nabídka našeho tradičního Královského bonusu 1000 Kč. Aktivovat si jej můžete dnes mezi 18. a 22. hodinou v sekci Bonusy.

Na tento víkend pro vás máme připravený dvojitý bonus s novinkami casina Vsaď a hrej. V první části se můžete těšit na bonus 20 FREE SPINŮ na novinky výrobce Vsaď a hrej, které nikde jinde, než na našem casinu nenajdete! Podmínky bonusu můžete plnit na všech hrách tohoto výrobce a volné otočky dostanete na zbrusu novou sedmičku her – 27, 100, 243, Joker in Prison 81, Joker Play 3, Joker Twins a Circus Duplex! V druhé části bonusu můžete získat 25 FREE SPINŮ na nové hry na casinu od výrobce Synot. Plnění podmínek je opět požadováno pouze na hrách tohoto výrobce. Free spiny budou dostupné na těchto deseti novinkách – Money Vaults, 8 Fruit Multi, 81 Joker Fruits, Super Wild 27, Aztec Jaguar, Legends of the Colosseum, Respin Joker 243, The Wild Job, Neon Fever a 8 Flowers. Aktivace těchto nabídek je možná v sekci Bonusy.

A na závěr víkendu se můžete těšit na oblíbenou Nedělní tipovačku, která bude tradičně pobíhat mezi 9. a 22. hodinou na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. Mezi dvacet vylosovaných správně tipujících hráčů rozdělíme FREE SPINY v hodnotě 2000 Kč! Tak přijďte zkusit své štěstí!