Diamantový Ferris Wheel

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Diamantový Ferris Wheel

23. 4. 2024

Novinky s promo kódem „ferriswheel“ v sekci Bonusy, akce platí pouze dne 23. dubna od 9. do 24. hodiny!

Ovocné symboly trochu jinak? A k tomu 256 výherních linií? To je novinka Ferris Wheel od výrobce e-gaming. Třpytící se diamantové symboly ovoce se otáčejí nejen na čtyřech válcích se čtyřmi herními řadami, ale také na speciálním ruském kole – FERRIS WHEEL. Hra dále obsahuje divoký symbol WILD, mystery symbol HVĚZDA s náhodnou peněžní výhrou a multiplikátor výhry!

Tento online slot vás kromě diamantových symbolů třešní, švestky, melounu nebo třeba pomeranče naláká hlavně na bohaté výherní kombinace. Zdaleka největším trhákem této hry je mystery symbol HVĚZDA! Tři a více symbolů MYSTERY na výherní linii spouštějí hru MYSTERY s náhodným oceněním, které je založeno na minimální a maximální možné výhře pro aktuální sázku.

Pátý válec z levé strany představuje ruské kolo – Ferris Wheel, které se souběžně otáčí a zastavuje s ostatními válci. Po každém otočení je vybraný náhodný symbol, který je následně nahrazený na všech herních válcích divokým symbolem WILD.  To vše za předpokladu, že se tímto nahrazením vytvoří výherní kombinace. Každý aktivní WILD symbol na výherní linii násobí výhru x2.

Tentokrát se sice do šťavnatého ovoce nezakousnete, ale pořádnou výhru si odnést můžete!

Jaká výhra asi padne?

Symbol WILD v akci!