Čtvrtek se Synotem

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Čtvrtek se Synotem

4. 4. 2024

Dnes je čtvrtek čtvrtého čtvrtý a na casino Vsaď a hrej vám přinášíme nový bonus! Jedná se tříúrovňový bonus se SYNOTEM, ve kterém můžete získat FREE SPINY v hodnotě až 700 Kč! Pro čerpání volných otoček i plnění podmínek bonusu je vybrána následující pětice herních pecek od Synotu – Harlequin Dice, Tiki Princess, Fruity Gold, Hunter’s Spirit, Diamondz! Čas na splnění každé úrovně máte 12 hodin, avšak současně můžete plnit vždy pouze jednu úroveň. Která úroveň bude tedy ta pravá pro Vás?

V první úrovni můžete získat 50 Kč vyplácených ve formě 25 FREE SPINŮ po 2 Kč! Minimální vklad u této úrovně je 200 Kč a provedení sázek ve výši trojnásobku uvedeného minimálního vkladu.

Odměnou druhé úrovně je 150 Kč vyplácených ve formě 30 FREE SPINŮ po 5 Kč! Minimální vklad u této úrovně je 300 Kč a provedení sázek ve výši pětinásobku uvedeného minimálního vkladu.

Poslední úroveň vám může přinést 500 Kč vyplácených ve formě 50 FREE SPINŮ po 10 Kč! Minimální vklad u této úrovně je 1000 Kč a provedení sázek ve výši desetinásobku uvedeného minimálního vkladu.

Už víte, kterou úroveň zvolíte? Kolik z nich asi zvládnete? Tak dlouho neotálejte, sbírat úrovně můžete pouze do půlnoci! Aktivace jednotlivých úrovní tohoto bonusu je možná v sekci Bonusy.