243 – šancí, jak sbalit prachy!

Poslední výhry

 všechny příspěvky

243 – šancí, jak sbalit prachy!

4. 4. 2024

To je novinka z naší dílny Vsaď a hrej s všeříkajícím názvem 243. Na pětiválcovém automatu s třemi herními řadami zažijete opravdu ohnivou jízdu plnou výher! Hra inspirovaná naším evergreenem EIGHTY ONE, plná šťavnatého ovoce, doplněná o symboly sedmička, BAR a symbol 243, který dal hře název, má dvě stě čtyřicet tři herních linií.

Hra spočívá v sestavení symbolů do minimálně jedné až maximálně dvě stě čtyřicáté třetí výherní linie. Výherní linie platí pouze zleva doprava, počínaje od válce nejvíce zleva. Výherní linie se skládá ze tří, čtyř nebo pěti shodných výherních symbolů následujících za sebou.

Symbol 243 má dvě funkce. Zaprvé nahrazuje všechny ostatní symboly, ale hlavně zdvojnásobí výhru na výherní linii, kterou pomáhá tvořit. A pokud se na výherní linii nacházejí symboly 243 dva, je výhra čtyřnásobná. Když se na výherní linii nacházejí symboly 243 tři, je výhra osminásobná a když jsou dokonce čtyři, je výhra šestnáctinásobná. Při každé výhře se výherní symboly otočí a shoří. Na jejich místo se posunou symboly nad nimi a tím zvyšují Vaši šanci na další výhru!

Tak neváhejte a využijte svých 243 šancí, jak sbalit prachy!